NÚwegein

De enige 100% onafhankelijke partij in Nieuwegein

Ingezonden brief aan het AD Utrecht

De heer van Wiesenekker uit Rhenen stuurde een brief naar het AD met het verzoek om die op te nemen als ingezonden brief. Hij reageerde op een bericht in die krant over het integriteitsonderzoek in Nieuwegein:

""Volgens het AD lijken de klachten van Raadslid Bakthali tegen het college van Nieuwegein op een scenario van een soap.
In ieder geval is mevr. Bakhtali zo flink en slim geweest om in 2010 een onderzoek van BING te weigeren, omdat ze deze club niet vertrouwt. Zij heeft een controlerende taak, dat is haar opdracht als raadslid, maar daar houdt de gevestigde orde niet zo van is mijn indruk.

Zij heeft goed gecontroleerd. Alleen al de naam Bureau Integriteit Nederlandse Gemeenten is misleidend! Het is gewoon een

particulier recherche bureau, waar de onderzoekers, ex ambtenaren zijn en tevens aandeelhouders, die houden niet van hoor en wederhoor, die zoeken het gelijk van hun opdrachtgever en financierder. Het is hun brood!

Succes verzekerd voor de gemeentelijke opdrachtgevers. Op verzoewk van een burgemeester wijzigde BING zelfs bewijsbaar achteraf een reeds uitgebracht rapport. Het ging over de SGP in Rhenen.

Kafka-achtige toestanden

Goed gezien van Mevr. Bakthali. Ook met dit onderzoek zal zij het niet makkelijk krijgen.Ik weet niet wat er allemaal mis is in Nieuwegein maar het zal wel weer een project "Kafka "zijn zoals Ombudsman Brenninkmeier schrijft. Hij schreef in zijn rapport: "De burger snapt het niet meer, dat zie je maar aan de vrijspraak van Co Verdaas, en de €. 200.000,-- subsidie voor 50+ bestuurder Henk Krol. voor een ontmoetingsplaats website voor Homo's."

Overheid? krijgen Hetero"s ook subsidie voor zoiets? Teveel regels, te ingewikkeld verbruik van belastinggeld, de deskundige kan het niet meer bijhouden, de bestuurselite houdt zaken verborgen, dat zie je aan de "bonnetjes" affaire van Co Verdaas, Roel Robbertsen, en VVD er Jan Frantsen. Waarom gaan ze allemaal vrijuit?

Zelf krijg je van de belasting direct een bestuurlijke boete als je 1 dag te laat betaalt!

Het zou heel goed zijn als de AD –journalist met het rapport "De overheid staat op ontploffen" van Brenninkmeijer in de hand zelf de zaak Nieuwegein zou onderzoeken en de verborgen netwerken zou blootleggen."

Aldus de heer Jan C. Wiesenekker uit Rhenen