NÚwegein

De enige 100% onafhankelijke partij in Nieuwegein

Publicaties/publieke optredens fractievoorzitter Haseena Bakhtali

In de loop der tijd ben ik geinterviewd, heb ik colums, artikelen en essays geschreven over allerlei onderwerpen en zo meer.
Op deze pagina zal ik proberen alles op te sommen. Gaat niet in één keer. Zie het als een groeidocument. 

In 2008 kwam ik terecht in een inforeeks van de Nederlandse Vrouwenraad over eerste vrouwen. Namelijk de eerste vrouwen in beroepen. 

In 2012 publiceerde ik deze essay over Integratie en Onbeschaving. De situatie is zwaar, zwaar verslechterd.

In 2013 schreef ik een essay over de democratie die helemaal uit balans is. Ik laat zien hoe de gevestigde partijen de macht van het volk naar zichzelf toe trekken. 

Onlangs schreef ik naar aanleiding van de Internationale Vrouwendag een artikel over de werkomstandigheden van vrouwelijke raadsleden. Het heeft overigens ook de aandacht van Binnenlands Bestuur

Het fietspad Noordstedeweg. Onze uitgebreid beargumenteerde bezwaren en die van betrokken bewoners hebben helaas niet kunnen voorkomen dat dit fietspad er kwam. Na vele aanrijdingen en bijna aanrijdingen zijn er aanpassingen aangebracht, maar veilig zal het niet worden. Zelfs het TV programma "De gevaarlijke wegen van Nederland" kon er niet omheen http://www.nuwegein.nl/in-de-media/176-columns-essays-interviews-overpeinzingen-van-haseena-bakhtali.html